Oficjalne forum sojuszu Shadow of Gloom
ktoś ma nadmiar jakiś surowców innemu coś brakuje niech śmiało się tu dogadują....
w razie czego niech admin usunie jak sie mu nie spodoba
edit:
potrzebuje Metal, za to moge oddać kryptonit i spiece ale puki co nie mam za duzo gdyż wspomogłem naszą sojuszniczke
kryptonit i spiece po 5 000 ile ktoś może zaoferować metalu?
Ostatnio edytowany przez -smok- (2009-02-18 11:37:24)
gdyby byla nmasza planeta to nie byloby problemu z tymi surowcami i np teraz moglbys wziac bezzwrotna pozyczke..a tak teraz musisz szukac wsparcia..ktore i mi by sie tareaz przydalo..bo kiepsko u mnie teraz z surowka..
bo prawda jest taka ze nie tylko mi brakuje..a caly czas inwestuje jak przynajmniej wiekszosc z nas..ale sam pomysl gdyby kazdy z nas dal tak nie wiele po kilka tys surowki to przemnoz to sobie razy 74 bo tylu mamy czlonkow..no dobra niech bedzie 60 bo tylu cos w miare znaczy reszta to bardzo drobni..to zobaczile tego bogactwa byloby.. i jakby ustalic np jakies losowanie chy harmonogram wydawania surowcow z tej planety to bylo swietnie..
a teraz np w poszukiwaniu surowcow atakuje pewnego kolesia ktory jest niewiele slabszy ode mnie i moze byc ciekawie ale kto nie ryzykuje ten nie ma..jak cos to licze na was Chlopaki:D a tak wlasciwie to sa jakeis dziewczyny w kadrze?
Ostatnio edytowany przez Hornet86 (2009-02-19 22:12:16)